INTERNATIONAL WOMEN'S DAY 2018

 

Повелете во Sheldon Receptions заедно да го прославиме Меѓународниот ден на жената, 8-ми Март, со богат ручек, разновидни пијалоци, цвеќе за секоја жена и прекрасен амбиент.

Одбележете го овој ден како круна на понежниот пол. Уживајте во звуците на македонската песна пренесени од Татијана Лазаревска и Новица Василевски заедно со „Express Band“

Во недела 05. 03. 2017 г. со почеток во 12 часот на пладне.

За повеќе информации:

Sheldon Receptions – Tel. 03 9364 8222

Lidija – M. 0401 343 401

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published