Дочекајте ја Новата 2017 година во Sheldon Reception

Најсвечените мигови во пресрет на Новата 2017 година споделете ги со своите најблиски и најмили во Sheldon Reception.

Богата музичка програма со КИСМИ & ЈУЛЕ, вкусна храна и разновидни пијалоци, шише виски на секоја маса.

Дозволете Sheldon Reception да се погрижат за Вашето празнично расположение во најлудата ноќ од годината.

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published